Csomagszállítási díjak

A piercing csomagot a GLS futárszolgálat szállítja házhoz a megadott címre. A piercing csomag biztosított küldeményként kerül feladásra. Ha az első kiszállításkor nem érnek el Téged a szállítási címen, a következő nap piercing csomagod újra kiszállításra kerül ill. lehetőséged van a futárszolgálattal másik időpont egyeztetésre.

A piercing küldeményről, annak feladásakor elküldjük Neked email-ben a piercing csomag ragszámát, aminek segítségével lekövetheted piercing csomagod útját a GLS futárszolgálat weboldalának speciális (Track & Trace) csomagkövető részén.

Piercing csomagszállítási díj: 1190.-Ft

A megrendelt piercingeket minden esetben átvételkor fizeted ki (utánvét).

A piercingplaza.hu piercing webáruház termékkatalógusában feltüntetett piercing árak (bruttó fogyasztói árak, amelyek az áfa-t tartalmazzák).

Szállítási idő:
A megrendelést követően 1-2 munkanap.

(A pénteken megrendelt piercingek esetén előfordulhat, hogy csak kedden kapod meg.)

Természetesen törekszünk a gyors kiszolgálásra és a legtöbb piercing csomagot (ha a megrendelés 12:00 óra előtt beérkezik) már másnapra kézbesíteni tudjuk.

A piercing küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizd annak külső sértetlenségét. Ha a piercing csomag kívülről szemmel láthatóan sérült, kérünk, ne vedd át!
Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében, kérjük őrizd meg a piercing csomag kifizetését igazoló bizonylatot.

Fontos:

Amennyiben munkahelyed címére kéred a szállítást, feltétlenül gondoskodj róla, hogy tudjanak a piercing csomag érkezéséről és legyen aki átvegye azt (pl.: portás stb.), valamint rendelkezz az átvételhez szükséges összeggel.